linking to images on imgur not working? - Volvo Forums - Volvo Enthusiasts Forum


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-23-2017, 10:47 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 28
Default linking to images on imgur not working?

Trying to link to some images posted on imgur, using both the 'Insert image' icon in the wisiwyg editor, as well as manually adding the BBcode [IMG] tags.

Doesn't seem to work when I preview the post. Example:

<i added the manual img tags here, nothing happened, trying to link to this image Imgur: The most awesome images on the Internet >

any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2017, 11:02 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 28
Default

NVM, I figured it out.

I was linking using the 'browser' links at imgur, as such:

Code:
http://imgur.com/c4suSyp
instead of what they 'recommend' for linking:

Code:
http://i.imgur.com/c4suSyp.jpg
Second format worked inside the forum, first didn't. Not sure why, works great in the browser...

Last edited by jordank; 01-23-2017 at 11:46 PM.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Your images loajdg Off Topic 0 11-27-2009 09:26 PM
My C70 (Images) Shiftor Volvo C70 0 06-17-2009 04:32 AM
Images stuck on main page Johnny Mullet Forum Issues 1 04-15-2009 06:20 PM
POSTING IMAGES Capo Cam Forum Issues 2 03-08-2008 08:27 PM
Volvo XC60 first official images alexjulian All Other Volvo's 0 02-20-2008 01:46 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:32 AM.