Do not post car problems - - forum issues only please - Volvo Forums - Volvo Enthusiasts Forum

Go Back  Volvo Forums - Volvo Enthusiasts Forum > General Volvo Forums > Forum Issues
Reload this Page >

Do not post car problems - - forum issues only please

Forum Issues Discuss any issues you are having with the forums here.

Do not post car problems - - forum issues only please

Reply

 
 
 
  #1  
Old 08-20-2006, 10:14 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Exclamation Do not post car problems - - forum issues only please

THIS PART OF THE FORUM IS NOT FOR CAR PROBLEMS. USE THE SECTION OF THE FORM THAT HAS YOUR CAR TYPE.

If you list your car problem in this section, it will likely never be seen or get a reply.

I have noticed that there are a lot of threads in here that are not about FORUM ISSUES.

I have moved these threads to their respectful areas.

Please lets keep this forum clean and about FORUM ISSUES ONLY.

Thank you
 

Last edited by rspi; 12-09-2015 at 08:39 PM. Reason: message to new visitors
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2009, 10:00 PM
Somthngfrce's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, Florida
Posts: 2,168
Default

So for the past week, I have logged in like normally and I keep seeing this message and I know there have been new posts:


Sorry, there are no new threads to view.

You may search for threads updated during the previous 24 hours, here.

What gives? Anyone know? Anyone else see this? I cut and pasted that from the actual window.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 05-23-2009, 10:04 PM
tech's Avatar
Administrator
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,351
Default

I have not had that. Are you using a saved link to access the site?
 
Reply With Quote
  #4  
Old 05-23-2009, 10:18 PM
Somthngfrce's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, Florida
Posts: 2,168
Default

Yes, I put Volvoforums.com on my front page of my Opera browser so I just have to click on the icon to open the page, but I still log on as normal. This just started popping up
 
Reply With Quote
  #5  
Old 05-23-2009, 10:23 PM
tech's Avatar
Administrator
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,351
Default

Try typing in the address then logging in and see if that makes a difference.
I have noticed at times the forum works funny from a saved link.
 
Reply With Quote
  #6  
Old 05-23-2009, 10:31 PM
Somthngfrce's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, Florida
Posts: 2,168
Default

Ok... I will do so next time and will post findings!
 
Reply With Quote
  #7  
Old 05-23-2009, 10:47 PM
tech's Avatar
Administrator
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,351
Default

Sounds like a plan.
 
Reply With Quote
  #8  
Old 05-23-2009, 11:26 PM
TIPSP's Avatar
Got Boost?
Join Date: May 2008
Location: Moorpark, CA
Posts: 3,551
Default

I used favorite links all the time with no problems???

Check you cookie settings?
 
Reply With Quote
  #9  
Old 05-24-2009, 07:36 AM
Somthngfrce's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, Florida
Posts: 2,168
Default

Ok,, checked and cleaned Cookies. Used explorer (which I hate) instead of opera. wrote the address my self instead of the link and Alas, STILL got the mesage!
 
Reply With Quote
  #10  
Old 05-24-2009, 08:10 AM
tech's Avatar
Administrator
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,351
Default

HMMM very strange I tried both of my PC's today and it works fine for me.
I also tried AOL and firefox both work fine.
 
Reply With Quote
  #11  
Old 05-26-2009, 07:54 AM
JimKW's Avatar
Super Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: Columbus, OH
Posts: 3,575
Default

What do you have in your Display Options? I keep mine set at 1 month for all forums. It's at the bottome of the page for each Forum. If you have it set for 1 day and nobody posts that day, you will get the message.
 
Reply With Quote
  #12  
Old 05-26-2009, 08:11 AM
Somthngfrce's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, Florida
Posts: 2,168
Default

oj I have no Idea.... Never knew that was in the options section! I will look...
 
Reply With Quote
  #13  
Old 08-06-2009, 03:25 PM
Member
Join Date: Aug 2009
Location: Outside DC
Posts: 36
Default

I'm a new member with a simple question. Is the design(color, layout, etc.) of the forums custom or a canned system? The reason I ask is that the tiny little arrow directing to the last post in a forum seems like it would do better to be a little larger from a usability standpoint. I know it's not really a big deal, but if it's a simple change, it couldn't hurt IMO. I just don't think it makes sense for the most common operation to have the smallest target.
 
Reply With Quote
  #14  
Old 03-09-2010, 08:24 PM
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default

hey what sup i am new in here but i own a 99 volvo s70 glt n i have 2 problems with it. i just want to see if one of you guys could help me out......when i am driving my car sometimes a brake light on the dash comes on and the mph stops working and abs and traction control comes on n also the abs tryes to act up even when u driving normal.... and the 2 problem is that my dash board is loose and i dont find where the screws are if anybody could help i will apreciated thanks my email is [email protected] for any info
 

Last edited by kpaasa; 03-09-2010 at 08:28 PM.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-23-2010, 11:09 AM
Junior Member
Join Date: May 2010
Posts: 3
Default

Originally Posted by kpaasa View Post
hey what sup i am new in here but i own a 99 volvo s70 glt n i have 2 problems with it. i just want to see if one of you guys could help me out......when i am driving my car sometimes a brake light on the dash comes on and the mph stops working and abs and traction control comes on n also the abs tryes to act up even when u driving normal.... and the 2 problem is that my dash board is loose and i dont find where the screws are if anybody could help i will apreciated thanks my email is [email protected] for any info
I don't think this is a general forum issue.
You might get better feedback from posting in the appropriate technical area.
There are great experts and great answers in those places.
 
Reply With Quote
  #16  
Old 04-19-2017, 03:12 AM
Junior Member
Join Date: Apr 2017
Posts: 2
Default

Hi
I'm new here, just created an account.
A Forum issue:
When creating the account and providing my details, the web page was not in secure mode.
I need an information, so I've created an account anyway, but the page whre you have to provide your details i.e. user name, e-mial address and password should be under secure connection - https:
Best
Radek
 
Reply With Quote
  #17  
Old 04-19-2017, 05:59 PM
Moderator
Join Date: Mar 2012
Location: Ridgefield, CT
Posts: 3,830
Default

I never noticed that but from what I can see, the site will honor the https:// for encryption when creating the account but does not force encryption. A good question for the platform vendor.
 
Reply With Quote
  #18  
Old 07-08-2018, 07:55 PM
jay_man2's Avatar
Junior Member
Join Date: Jul 2018
Location: Northern VA
Posts: 8
Default

I've made 4 posts, but two have not been approved by the moderator. How many posts do I need to make and get approved before they no longer need moderator approval?
 
Reply With Quote
  #19  
Old 07-08-2018, 09:31 PM
Moderator
Join Date: Mar 2012
Location: Ridgefield, CT
Posts: 3,830
Default

there is no count as far as I know - but moderators are a volunteer army so sometimes we don't see the unapproved posts right away. I will take a look now.
 
Reply With Quote
  #20  
Old 07-08-2018, 09:49 PM
jay_man2's Avatar
Junior Member
Join Date: Jul 2018
Location: Northern VA
Posts: 8
Default

Originally Posted by mt6127 View Post
there is no count as far as I know - but moderators are a volunteer army so sometimes we don't see the unapproved posts right away. I will take a look now.
Thank you again!
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
rspi
Volvo 240, 740 & 940
2
07-28-2012 06:14 PM
rspi
1998-2000 model year V70
0
05-08-2012 11:19 PM
rspi
New Members Area
0
05-08-2012 11:08 PM
rspi
General Volvo Chat
0
05-08-2012 11:07 PM
rspi
Volvo S90 & V90
0
05-08-2012 11:04 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory