Log in Troubles since Upgrade? - Volvo Forums - Volvo Enthusiasts Forum


Forum Issues Discuss any issues you are having with the forums here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-28-2009, 07:45 PM
tech's Avatar
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,350
Default Log in Troubles since Upgrade?

The passwords are case sensitive now. I think the User name might be as well.

Try that first before creating a new user name or anything like that Please!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2009, 08:42 PM
Senior Member

 
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default

My username was case sensitive but my password wasn't.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2009, 08:44 PM
TIPSP's Avatar
Got Boost?
 
Join Date: May 2008
Location: Moorpark, CA
Posts: 3,545
Default

Quote:
Originally Posted by S70driver View Post
My username was case sensitive but my password wasn't.
Me too

Edit: What is with the two different Forum pages?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2009, 08:54 PM
tech's Avatar
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,350
Default

Quote:
Originally Posted by TIPSP View Post
Me too

Edit: What is with the two different Forum pages?
Sorry but what do you mean by that?
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2009, 08:57 PM
Senior Member

 
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default

Quote:
Originally Posted by tech View Post
Sorry but what do you mean by that?
I don't know if I experienced this or not, but...

I had this page bookmarked and when I tried to log in it didn't let me. It also didn't have the older model Volvo's at the top of the screen.

I reloaded the browser and did a GOOGLE search for this forum and clicked on it and it was different and then I figured out how to log on.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-28-2009, 09:01 PM
tech's Avatar
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,350
Default

I know I had to delete all my bookmarks as well when I tried to use the bookmarked one I could not sign in at all no matter which way I tried.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-29-2009, 02:17 AM
TIPSP's Avatar
Got Boost?
 
Join Date: May 2008
Location: Moorpark, CA
Posts: 3,545
Default

Quote:
Originally Posted by tech View Post
Sorry but what do you mean by that?
Nevermind wrong site

Edit: Though the "VolvoForums" link under the header leads to the other "VolvoForum.com"

Last edited by TIPSP; 01-29-2009 at 02:20 AM.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-29-2009, 07:21 AM
tech's Avatar
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,350
Default

Quote:
Originally Posted by TIPSP View Post
Nevermind wrong site

Edit: Though the "VolvoForums" link under the header leads to the other "VolvoForum.com"

I have sent a PM to Admin about it already.
Reply With Quote
  #9  
Old 02-14-2010, 02:09 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The Netherlands
Posts: 2
Default

I am facing the same logging prob. one page shows that i am logged in and when i try to post a reply it says that i have to log in before posting. doesnt matter which way i use to login coz all of them doesnt work and i am posting her coz on this page i can see that i am logged in. any help?
Reply With Quote
  #10  
Old 02-14-2010, 08:46 AM
tech's Avatar
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,350
Default

Everything with the account looks good. Maybe it is the web browser you are using.
Reply With Quote
  #11  
Old 01-03-2013, 07:22 AM
Banned
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
Default

My username was case sensitive but my password wasn't.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-22-2013, 06:15 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Default new thread help!!

Hi I'm a little confused How do i Start a new thread????

Sorry for posting at the wrong place.
Reply With Quote
  #13  
Old 03-19-2017, 11:30 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Default

It may be helpful to request desktop version of the site if you are using phone etc., I just registered and it was wack but that helped!
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lola's Progress Log Legendsecko87 Volvo 850 512 12-16-2010 07:32 AM
Pump in front the Batery - keep working since engine stoped Filomenod Volvo V50 1 06-22-2010 08:58 PM
Being Forced to Log-in Too Frequently JPN Forum Issues 4 03-26-2009 08:26 AM
can't log on from my mac uncle Forum Issues 7 04-28-2008 08:31 PM
"since last visit" uncle Forum Issues 1 03-08-2007 09:41 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.