Forum Issues Discuss any issues you are having with the forums here.

What is wrong with this site and your server?

  #1  
Old 01-06-2012, 03:52 PM
JRL
JRL is offline
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2008
Location: PA
Posts: 259
Default What is wrong with this site and your server?

I don't come here often because it takes EVERY SINGLE PAGE about 30 seconds or more to load!
I do not have an issue with anything else so it's YOU!
 
  #2  
Old 05-11-2013, 08:17 AM
Junior Member
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Default

Yup, this new site sucks.
Big brother's little brother owns you now. This is how martial law will be in a year or so...
 
  #3  
Old 11-15-2013, 08:42 PM
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
Default to the above members.

I joined this forum about 2 minutes ago and each page takes about 1 to 5 seconds to load for me to read. Slow loading might not be the forum's fault?
 
  #4  
Old 12-12-2013, 02:13 PM
Junior Member
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Default

hi,
welcome to this forum site.
I don't come here often because it takes EVERY SINGLE PAGE about 30 seconds or more to load.
2013 mercedes benz sl-class
 
  #5  
Old 12-12-2013, 04:19 PM
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: Kapiti Coast. Wellington. NZ
Posts: 648
Default

I'm a member in 4 different Volvo forums and of them all this one has tended to be generally (but not always) the slowest in page refresh speed.
Having said that it takes nothing like 30 seconds as some are finding.
It's probably down to each individuals ISP or their own computer browser.
One needs to understand that when the site is busy the server will naturally take a bit longer to respond due to the load.
 
  #6  
Old 01-23-2014, 07:04 PM
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: Kapiti Coast. Wellington. NZ
Posts: 648
Default

Wondered if any other members are lately (this week particularly bad) noticing very slow server performance on the forum, especially when logging in and for the first few minutes of browsing after eventually getting logged in?
Past that early point the speeds seems to improve hugely and is thereafter quite responsive.
Browsing elsewhere whilst this is occurring the internet speeds are perfectly normal so fairly sure its the forums servers?
 
  #7  
Old 01-28-2014, 03:37 AM
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 10
Default

i have never experienced any such a loading trouble as it has been quick to me


Tevida Price
Tevida Side Effects
 

Last edited by KandiceWestbrooks; 09-29-2018 at 01:39 AM.
  #8  
Old 01-28-2014, 07:55 AM
Member
Join Date: Oct 2012
Posts: 69
Default page loading

within a few seconds....never a problem.
 
  #9  
Old 01-29-2014, 06:14 PM
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: Kapiti Coast. Wellington. NZ
Posts: 648
Default

Problem is still occurring for me. 30/01/14
Log in taking sometimes close to 30 seconds, also browsing the main index page very slow to change.
After getting into New Posts everything suddenly speeds up to normal. Okay from then on.
Very strange and frustrating.
All other web browsing elewhere is normal speeds.
 
  #10  
Old 01-29-2014, 07:01 PM
Fogducker's Avatar
Senior Member
Join Date: Aug 2013
Location: Cowichan Station BC
Posts: 156
Default

VERY slow loading..... :-(

IB (Internet Brand) the owners of the site don't appear to give a crap, they also have major issues with overseas spammers, all they appear to care about is attracting advertisers.......

Seen this on some of their other sites........shame... :-(
 
  #11  
Old 03-02-2014, 11:49 AM
gdog's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Pac NW
Posts: 2,012
Default

Lately (in last few weeks) FF (v27.01) is super slow to load and eventually locks up completely. Tried using IE instead; very slow too, but so far hasn't locked up.


Don't see this behavior on other sites. Please fix!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
gshadow325
Volvo XC90
2
10-13-2016 12:26 PM
Beardog
Volvo 240, 740 & 940
8
02-12-2010 04:09 AM
VKR
Volvo 240, 740 & 940
0
07-11-2009 08:49 AM
J Telectro
Volvo 850
2
01-10-2007 09:25 AM
bethanybreeze
Volvo XC90
7
11-08-2006 09:31 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: What is wrong with this site and your server?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.