Volvo S80 A performance sedan that offers top notch luxury, outstanding handling and so much more.

First Mishap with the S80 :(

  #1  
Old 01-31-2008, 10:29 PM
Capo Cam's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2008
Location: Dayton, OH
Posts: 463
Default First Mishap with the S80 :(

Okay, for those of you whom have seen some of my posts you know that I am new to the forum and to Volvo in general so please forgive my ignorance once again! Anyway, I let the car warm up tonight before I left work like I always do. When I left work I was messing with the left hand steering handle (the one with the turnsignals, brights, reset button, etc) because the brights would never "click" or stay on when I pulled back on the lever. Being used to american cars I am used to the lever "clicking into place" when I pullback or push forward on it so the brights will remain on. So dumb me rotated the piece that rolls frontward and backward on the lever (in the manual its letter "B") Well after doing that I now have no turnsignals and no breaklights!!!!! The third brakelight works but not the ones on the taillights?!?! My first thought was I blew a fuse so I checked the panel and the turnsignal fuse was not blown, I changed it anyway to no avail. The turnsignals blink when I turn the warning flashers on and the third break light works still ?!?!? I'm stumped? I tried pushing the reset button, turning that piece both ways, pushing in the button on the end, and messing around with it all a little in general but still no breaklights or turnsignals!?!?!? Is there something easy I am overlooking, could it be the lever itself is out? Any suggestions are greatly appriciated as I need to get this thing back on the road ASAP for my fiance' . Thank you in advance!

- Cameron
 
  #2  
Old 01-31-2008, 10:48 PM
Capo Cam's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2008
Location: Dayton, OH
Posts: 463
Default RE: First Mishap with the S80 :(

Sorry, I meant to post this in the S80 forum!
 
  #3  
Old 02-01-2008, 09:06 AM
Capo Cam's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2008
Location: Dayton, OH
Posts: 463
Default RE: First Mishap with the S80 :(

Moderator - Thanks for moving this to the correct forum! I'm happy to say after researching this forum I found the culprit

https://volvoforums.com/m_92637/tm.htm
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Stormy5621
Volvo S80
7
02-27-2015 09:16 AM
koko284
Volvo 850
17
03-15-2012 05:30 AM
djforresta
Volvo 240, 740 & 940
8
07-04-2010 11:15 PM
volvomang
New Members Area
4
08-23-2009 02:13 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: First Mishap with the S80 :(


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.