Forum Issues Discuss any issues you are having with the forums here.

Fast Reply

  #1  
Old 06-08-2008, 03:23 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default Fast Reply

The Fast Reply feature isn't working.

Also when I try to post via POST REPLY it says the sites unavailbe when I go to actually post what I typed.

At least in the s70 forum.
 
  #2  
Old 06-08-2008, 03:41 PM
tech's Avatar
Administrator
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,351
Default RE: Fast Reply

I noticed that in the past couple of days as well in all sections.
 
  #3  
Old 06-08-2008, 04:00 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default RE: Fast Reply

I can do it here, this was sent FAST REPLY
 
  #4  
Old 06-08-2008, 04:15 PM
tech's Avatar
Administrator
Join Date: Sep 2004
Location: Orlando, Florida
Posts: 36,351
Default RE: Fast Reply

It varries from many forums and is very sparatic.
 
  #5  
Old 06-08-2008, 04:16 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default RE: Fast Reply

Yeah this forum is going downhill very quickly with technical issues.


 
  #6  
Old 06-09-2008, 06:40 PM
Administrator
Join Date: Oct 2003
Posts: 233
Default RE: Fast Reply

like i posted in the announcement at the top of every forum, there is a problem with the software, and the tech guys are working on it...its been like this since the server failed a week and a half back or so.
 
  #7  
Old 06-10-2008, 10:13 AM
JimKW's Avatar
Super Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: Columbus, OH
Posts: 3,575
Default RE: Fast Reply

I have tried to post replies yesterday and today and they don't take. Screw it, I'm out of here. Somebody let me know when the get things staightened out. I would lose my job if it took me this long to get a system fixed.
 
  #8  
Old 06-10-2008, 11:14 AM
Senior Member
Join Date: Oct 2005
Location:
Posts: 403
Default RE: Fast Reply

Let's see[sm=feedback.gif]
 
  #9  
Old 06-10-2008, 11:16 AM
Senior Member
Join Date: Oct 2005
Location:
Posts: 403
Default RE: Fast Reply

Yep, other than putting in an extra apostrophe, it seems fine. Must be the posters[sm=happybounce.gif]
 
  #10  
Old 06-10-2008, 06:39 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default RE: Fast Reply

On some of the forums it works and some it doesn't. Also it works in one thread in a forum but not another thread. Go figure.

Stupid software.
 
  #11  
Old 06-11-2008, 07:56 PM
Join Date: Oct 2006
Posts: 49
Default RE: Fast Reply

It seems to be able to stand shorter posts but not longer ones as far as I can tell.
 
  #12  
Old 06-11-2008, 08:04 PM
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: NOYB
Posts: 6,192
Default RE: Fast Reply

ORIGINAL: rationull

It seems to be able to stand shorter posts but not longer ones as far as I can tell.
Yes I am experiencing this too now.

Then I can go back and edit and make the post longer.
 
  #13  
Old 06-11-2008, 11:19 PM
Join Date: Oct 2006
Posts: 49
Default RE: Fast Reply

Hmm, I'll try that.
 
  #14  
Old 06-16-2008, 08:08 AM
Senior Member
Join Date: Oct 2007
Location: York, PA
Posts: 470
Default RE: Fast Reply

Noticed the same. Short posts go, long ones no go.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ian850
Volvo 850
12
02-03-2012 01:14 PM
Billo
Volvo S40
0
06-22-2010 06:23 PM
Spike555
Volvo 850
4
07-16-2008 07:32 PM
Sirius Birder
New Members Area
1
06-25-2008 08:43 AM
nrandy58
Volvo V70
6
01-16-2007 01:50 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Fast Reply


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.