'86 B230FT no injector pulse

  #1  
Old 06-23-2019, 04:19 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Default '86 B230FT no injector pulse

Kind of stuck here so any help would be much appreciated. I have a no start condition on my 760. Car has sat around for many years so I just pulled the intank fuel pump and replaced it as well as flush the system. Injectors were stuck so I pulled them and got them working again on the bench however they will not fire in the engine. I have 12VDC on the green but no ground ever. Does this ground signal come from the ECU?

If I power up the ignition and hit the grey wire with ground the injectors are doing their thing.

Another question...dropped one of the injector tips (green plastic things that probably have a proper name) into the head. Must have went down into the cylinder since I can't see it although I wouldn't think the valve would open far enough so maybe it's just hidden on the close side and a small mirror will find it. I don't need it as I have new orings and these parts to put on and I would imagine it would just break up and go out through the exhaust. Any reason for concern?

Thanks!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mtps
Volvo 850
11
01-25-2019 01:25 AM
Team423
Volvo S40
0
07-17-2015 09:50 AM
mr.Bean240
Volvo 240, 740 & 940
6
04-13-2012 03:22 PM
jvcski
Volvo 850
6
02-06-2008 08:37 AM
gl1970
Volvo 240, 740 & 940
3
08-28-2007 02:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: '86 B230FT no injector pulse


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.