Forum Issues Discuss any issues you are having with the forums here.

I'm lost...

  #1  
Old 06-07-2016, 10:12 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2016
Posts: 7
Default I'm lost...

I joined on June 2, 2016 and posted a classified ad for sale which has never appeared publicly.

I messaged the forum administrator 3 times since June 2 and got NO response.

What am I doing wrong?
How long does it take for the forum gatekeeper to release a FOR SALE ad?

Any feedback would be helpful.

Thx.
 
  #2  
Old 06-24-2016, 07:46 AM
Kiss4aFrog's Avatar
Administrator
Join Date: Mar 2010
Location: Hudson, WI
Posts: 4,423
Default

If you messaged me I didn't get them.
If you posted something with a link in it the post might have been flagged and held to be approved. It's a matter of someone seeing it needing approval and then approving it.

Looks like you're good now.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ludeless
Volvo 850
29
01-25-2006 10:07 AM
cranky
Volvo 850
5
11-30-2005 12:56 PM
flamejet
General Volvo Chat
8
10-23-2005 04:45 PM
rp850
Volvo 850
3
07-22-2005 03:36 PM
ThePassingOfAmerica
New Members Area
14
05-05-2005 10:22 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: I'm lost...


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.